Cursus details2019-07-31T15:08:30+00:00

Bekijk opleiding

Bekijk hier de details van deze opleiding en boek meteen als je dat wil 

Cursus TGe: Cognitieve aandoeningen_Delier

De online cursus Cognitieve aandoeningen-Delier wordt gegeven op dinsdag 21 september 2021 van 19.00-21.00 via Zoom.

De cursus bestaat uit een lezing door Professor dr. Sophia E.J.A. de Rooij, specialist op het gebied van delier. Zij zal tijdens haar lezing stil staan bij normale cognitie en abnormale cognitieve achteruitgang. De meest voorkomende beelden worden doorgenomen waarbij ook vooral een praktische benadering wordt gekozen.

Deze cursus is onderdeel van de tweede theoretische module van de opleiding tot tandarts-geriatrie, maar is ook toegankelijk voor andere belangstellenden binnen het vakgebied (tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici).

CV
Prof. dr. S.E.J.A. (Sophia) de Rooij (1969) is hoogleraar Interne geneeskunde en bestuursvoorzitter van Ziekenhuis Amstelland, een regionaal ziekenhuis dat tevens het enige ziekenhuis is in West-Europa is met een Joodse signatuur. Daarvoor was zij waarnemend afdelingshoofd en sedert 2015 hoogleraar Interne Geneeskunde met als leerstoel Geriatrie/Ouderengeneeskunde aan het UMCG/RUG. Van 2000 tot 2014 was zij vakgroepvoorzitter Geriatrie en sedert 2012 hoogleraar van de onderzoeksgroep Geriatrie in het AMC waarvan zij tevens de oprichter was. Daarnaast was zij penningmeester en voorzitter van de Nederlandse Internisten Vereniging, en vervult zij meerdere toezichthoudende functies. Zij is sedert 2016 lid van de Kwaliteitsraad van het Zorginstituut.
Rode draad in haar loopbaan als arts, wetenschapper en zorgbestuurder is de interesse voor kwetsbare groepen en zij hecht een groot belang aan regionale samenwerking, kwaliteit van zorg, samenwerking binnen en tussen organisaties, digitale zorg en onderwijs aan patiënten en professionals middels technologische innovatie. Als hoogleraar heeft zij tot nu toe > 30 promovendi begeleid

Beschikbare plaatsen: 20
€150.00 per persoon
Bestaat uit 1 Dagdelen

De prijs voor deze avond bedraagt voor alle deelnemers € 150,-

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens

Deelnemer

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


Details van opleiding


Cursus details

Cursus
Cursus TGe: Cognitieve aandoeningen_Delier
Plaatsen vrij
20
Prijs
€150.00 per persoon
Duur
1 Dagdelen
Startdatum
di 21 sep 2021