Tandarts CBT Jellinek2019-07-01T10:05:14+00:00

Project Description

Vacature

Sta jij stevig in je schoenen? Ligt jouw interesse bij cliënten met complexe problematiek? Haal jij voldoening uit het bieden van praktische hulp en het toeleiden naar de reguliere tandarts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Jellinek (CBT) is voor patiënten met bijzondere tandheelkundige problemen. Het centrum heeft een landelijke functie en is gespecialiseerd op het gebied van angstige patiënten en tandheelkundige zorg voor de verslaafde mond.

Het doel van de tandheelkundige behandeling is om de mond van de patiënt weer gezond te maken en om de patiënt voor te bereiden op behandeling in de reguliere tandartspraktijk. Een behandeling bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Jellinek is altijd tijdelijk.

Het team bestaat uit tandartsen, tandartsassistenten en ondersteuners. Wij zijn op zoek naar tandartsen die ons team willen komen versterken. Collega’s met recente kennis en ervaring op het gebied tandheelkundige zorg en een duidelijke affiniteit met de doelgroep die wij behandelen.

Doel van de functie

Als tandarts ben je verantwoordelijk voor de tandheelkundige behandeling van de cliënten van het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Jellinek.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het team van tandartsen, assistenten en ondersteunend personeel. In het diagnostisch proces verricht je intakes en stel je een behandelplan op. Je voert de behandelingen

conform het opgestelde behandelplan uit. Je bent actief in het mee ontwikkelen van nieuw

behandelaanbod en je ondersteunt je team in deskundigheidsbevordering.

Wat verwachten we van je?

  • Je bent een BIG geregistreerde tandarts;
  • Je hebt affiniteit met verslaving en daaraan gerelateerde problematiek;
  • Je kan omgaan met angstige cliënten;
  • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je bent op de hoogte van de eisen omtrent een goede dossiervoering;
  • Je bent minimaal 2 dagen per week bereid om bij het CBT te komen werken;
  • Een differentiatie is een pre.
  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Je treedt in dienst van het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Jellinek. De aanstelling is voor de duur van 12 maanden, met intentie tot verlenging. Het betreft een dienstverband van 16

– 24 uur per week (in overleg vast te stellen.) De functie wordt afhankelijk van ervaring ingeschaald als Tandarts I of Tandarts II in schaal 70 of 75 conform de CAO GGz.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met

Hans Stoffels, manager Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Jellinek, tel: 06-15897183

Terug naar overzicht