Tandarts gehandicaptenzorg (24-32 uur per week)

Tandarts gehandicaptenzorg (24-32 uur per week)2020-05-20T13:53:57+00:00

Project Description

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland biedt tandheelkundige zorg aan mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts/mondhygiënist. CBT Zuid Holland heeft drie praktijken: Noordwijk, Leiderdorp en Monster.

 

 

Voor onze praktijken in Leiderdorp en Noordwijk zijn wij op zoek naar een tandarts voor 24 tot 32 uur per week op maandag t/m donderdag.

 

Onze praktijk in Leiderdorp bestaat sinds september 2015 en heeft twee behandelkamers. Het huidige team in Leiderdorp bestaat uit twee tandartsen en 3 assistenten. Onze praktijk in Noordwijk is gevestigd op het terrein van woon/zorgcentrum ’s Heeren Loo en de patiënten zijn voornamelijk bewoners van ’s Heeren Loo. Het huidige team in Noordwijk bestaat uit 3 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 5 assistenten.

 

Er is een nauwe samenwerking tussen behandelaren en assistenten. De klik en het teamgevoel zijn erg belangrijk. Ons patiëntenbestand bestaat voor het grootste deel uit mensen met een beperking. Dat kunnen allerlei beperkingen zijn, van autisme tot extreme angst voor de tandarts. Iedere patiënt heeft  daarom ook een eigen benadering nodig.

 

 

Wij zoeken iemand die:

Afgestudeerd tandarts is;

Enkele jaren werkervaring heeft;

Enthousiast is en aantoonbare affiniteit heeft met de doelgroep;

Geduldig en meelevend is;

Goed kan samenwerken.

 

Je komt bij ons werken op factuurbasis. Kom je bij ons werken, dan werk je zowel op onze praktijk in Leiderdorp als in Noordwijk voor in totaal 24-32 uur per week.

Wil je meer informatie? Bekijk onze website! www.cbtzuidholland.nl Je kunt ook bellen naar: Olga Slot (medewerker P&O) 06 – 405 75 225 of Ton Molenaar (directeur) 06 – 508 551 72. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: olgaslot@cbtnoordwijk.nl. Wij beantwoorden je vragen graag!