Cursus details2019-07-31T15:08:30+00:00File:/var/www/vhosts/bt-academy.nl/webspace/httpdocs/bt-academy.nl/wp-content/plugins/planaday-api/src/includes/database.php
Line: 174

Array ( [id] => 141 [templateid] => 15 [code] => TGe-2021-04-001 [name] => Online cursus TGe: Mondzorg voor de geriatrische patiënt [description] => De online cursus ‘Mondzorg voor de geriatrische patiënt’ is verdeeld over 2 avonden: dinsdag 8 juni en dinsdag 31 augustus, beide van 19.30-21:30 uur. Deze cursus is een onderdeel van de opleiding tot tandarts-geriatrie en ook toegankelijk voor belangstellenden van de geriatrische tandheelkunde.Op 8 juni geeft Hanna Willems (klinisch geriater en internist) u een inleiding in de geriatrie. Na afloop krijgt u materiaal voor verdere verdieping aangereikt. Op 31 augustus neemt Claar Wierink u mee in de afwegingen bij het opstellen van een mondzorgplan voor kwetsbare ouderen, rekening houdend met de aspecten die in de lezing van Hanna aan de orde zijn gekomen. [type] => open [status] => plannend [daypart_amount] => 2 [usersmin] => 7 [usersmax] => 20 [usersavailable] => 7 [costsusers] => 295 [costsvat] => 0 [costsremark] => [start_guaranteed] => [moneyback_guaranteed] => [has_elearning] => [has_code95] => [has_soob] => [labels] => [lastupdate] => )

Bekijk opleiding

Bekijk hier de details van deze opleiding en boek meteen als je dat wil 

Let op: Deze cursus bevat Dagdelen in het verleden.

Online cursus TGe: Mondzorg voor de geriatrische patiënt

De online cursus ‘Mondzorg voor de geriatrische patiënt’ is verdeeld over 2 avonden: dinsdag 8 juni en dinsdag 31 augustus, beide van 19.30-21:30 uur. Deze cursus is een onderdeel van de opleiding tot tandarts-geriatrie en ook toegankelijk voor belangstellenden van de geriatrische tandheelkunde.

Op 8 juni geeft Hanna Willems (klinisch geriater en internist) u een inleiding in de geriatrie. Na afloop krijgt u materiaal voor verdere verdieping aangereikt. Op 31 augustus neemt Claar Wierink u mee in de afwegingen bij het opstellen van een mondzorgplan voor kwetsbare ouderen, rekening houdend met de aspecten die in de lezing van Hanna aan de orde zijn gekomen.

Beschikbare plaatsen: 7
€295.00 per persoon
Bestaat uit 2 Dagdelen

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens

Deelnemer

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


Details van opleiding


Cursus details

Cursus
Online cursus TGe: Mondzorg voor de geriatrische patiënt
Plaatsen vrij
7
Prijs
€295.00 per persoon
Duur
2 Dagdelen
Startdatum
di 8 jun 2021