Cursus details2019-07-31T15:08:30+00:00

Bekijk opleiding

Bekijk hier de details van deze opleiding en boek meteen als je dat wil 

Let op: Deze cursus bevat Dagdelen in het verleden.

Masterclass TG / TGe Niet aangeboren hersenafwijkingen

Cursus is vol

Op woensdag 18 mei is er een combi-Masterclass van de opleidingen ‘Tandarts Geriatrie’ en ‘Tandarts Gehandicaptenzorg’. Vanaf 14.30 uur bent u welkom in het ACTA-gebouw in Amsterdam (start presentatie 15.00 uur).

Tijdens de Masterclass ‘NAH' neemt Simon Bakker u mee in de wereld van niet aangeboren hersenletsel. Samen gaan we kijken naar verschillende oorzaken van het letsel en vooral de gevolgen. Een boek lezen lukt niet meer, afspraken worden vergeten en de bereiding van een simpele maaltijd loopt in de soep. NAH heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven. Hoe kunt u daar als tandarts een ondersteunende rol in bieden, zodat uw behandeling een succes wordt voor zowel de patiënt als voor u? We nemen een aantal benaderingsadviezen door en zoomen dieper in op casuïstiek uit uw dagelijkse praktijk.


Aansluitend presenteren twee cursisten van de opleiding TG een bijpassende casus én zal een cursist van de opleiding TGe haar afstudeerpresentatie geven waarna zij haar diploma ontvangt.


U bent van harte welkom bij deze Masterclass!

CV docent:

Simon Bakker is in 2016 afgestuurd in Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Simon heeft zich gespecialiseerd op het gebied van neurorevalidatie, eerst in de Geriatrische revalidatie en daarna in zijn huidige functie in het Daan Theeuwes Centrum bij jongeren van 16 tot 35 jaar. Naast zijn werkzaamheden in het klinische veld richt Simon zich op het geven van onderwijs. Hij is tijdens zijn studie gestart als docent op de snijzaal, waar hij lessen over neuroanatomie verzorgde. Tegenwoordig geeft Simon onderwijs voor AXON, ITON en de Amstel Academie en spreekt hij daarnaast op verschillende congressen en symposia.

Beschikbare plaatsen: 0
Niveau: Tandarts post-academisch
€245.00 per persoon

Belangstellende tandarts/arts/psycholoog: 245,- (Dit voorjaar de MC's voor 245,- ipv 295,- !)
Belangstellende mondhygiënist/tandprotheticus 195,-
Belangstellenden assistent/student 85,-Cursus is vol, daarom is boeken niet meer mogelijk!

Details van opleiding


Cursus details

Cursus
Masterclass TG / TGe Niet aangeboren hersenafwijkingen
Plaatsen vrij
0
Prijs
€245.00 per persoon
Duur
1 Dagdelen
Locatie
Amsterdam
Startdatum
woensdag 18 mei 2022