Cursus details2019-07-31T15:08:30+00:00

Bekijk opleiding

Bekijk hier de details van deze opleiding en boek meteen als je dat wil 

Masterclass TG / TGe: MS

Beschikbare plaatsen: 6
€295,00 per persoon

Vrijdag 3 februari 2023 is er een combi Masterclass van de opleidingen Tandarts Gehandicaptenzorg en Tandarts Geriatrie. Het onderwerp is Multiple Sclerose (MS) en dr. Bob van Oosten (neuroloog, Amsterdam UMC) zal hier een presentatie geven.

De MC start om 15.00 uur (inloop 14.30 uur) en duurt tot ongeveer 19.00 uur (definitief programma volgt nog). De locatie is: ARISTO Zalen Sloterdijk. Aansluitend aan de presentatie van de heer Van Oosten, zullen twee of drie cursisten van de opleidingen een relevante casus presenteren.


Informatie presentatie Dhr. Van Oosten:
MS komt vaker voor dan we vroeger dachten. Er is de laatste jaren grote vooruitgang geboekt bij de behandeling van MS en verdere verbetering is te verwachten.
Na deze Masterclass is uw kennis hierover weer actueel. Er zal ook aandacht zijn voor specifieke gevolgen van MS voor de tandheelkundige zorg en (enigszins) ook voor de interactie tussen mondgezondheid en MS.

Graag zou de heer Van Oosten het interactief willen maken; indien u vragen heeft die u tijdens de Masterclass wilt bespreken, dan kunt u deze vooraf naar de bt-academy mailen (info@bt-academy.nl).


CV:
Bob van Oosten is als neuroloog werkzaam bij het MS centrum Amsterdam. In 1997 is hij gepromoveerd op experimentele behandelingen voor MS. Naast MS is onderwijs zijn tweede aandachtgebied, zo is hij o.a. coördinator van de cursus Neurologie & Oogheelkunde van de bachelor Geneeskunde van de VU en geeft en organiseert hij verschillende cursussen op het gebied van MS. Tot 2023 is hij plaatsvervangend opleider Neurologie aan Amsterdam UMC, locatie VUmc. Verder is hij bestuurslid van de MS werkgroep van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie.

Belangstellende tandarts/arts/psycholoog € 295,-
Belangstellende mondhygiënist/tandprotheticus € 195,-
Belangstellenden assistent/student € 85,-

Inschrijven voor deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?

Persoonsgegevens

Deelnemer


Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


Details van opleiding


Cursus details

Cursus
Masterclass TG / TGe: MS
Plaatsen vrij
6
Prijs
€295,00 per persoon
Duur
1 Dagdelen
Locatie
Amsterdam
Startdatum
vrijdag 03 februari 2023