Bekijk opleiding

Bekijk hier de details van deze opleiding en boek meteen als je dat wil

Cursus TG: Totale en Ondersteunde Communicatie (TOC)

Cursus is vol
Beschikbare plaatsen: 0
€500.00 per persoon

De cursus ‘Totale en Ondersteunde Communicatie’ bestond al voor logopedisten, nu is de cursus speciaal ontwikkeld voor Mondzorgprofessionals werkzaam in de Gehandicaptenzorg.
Op donderdag 15 juni organiseren wij deze bijzondere cursus, in de Vogellanden in Zwolle (Hyacinthstraat 66A) van 09.30 tot 17.00 uur. De docent tijdens deze cursus is Marian Waanders.

Korte inhoud cursus:

Hoe kun je als tandarts jouw communicatie afstemmen op de patiënt met een (verstandelijke) beperking? Hoe maak je duidelijk wat je bedoelt of wat je gaat doen? Welke communicatiehulpmiddelen zijn beschikbaar en hoe gebruik je ze? Hoe schat je het communicatieniveau van de patiënt in? Wat weet je over het aankunnen van je patiënt? Met al deze vragen gaan we in deze cursus aan de slag.

Over de docent:

Marian Waanders werkt bijna 40 jaar als logopedist en trainer in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Dàt iemand kan communiceren vindt zij belangrijk. Hoe iemand dat doet maakt niet uit. Alle communicatievormen zijn goed, als het maar leidt tot begrijpen en begrepen worden. De visie en methodiek van Totale en Ondersteunde Communicatie zijn haar uitgangspunt hierbij. Zij is auteur van de boeken ‘Mijn neus als gids’ en ‘Guided by scent’. Deze gaan over het bewust inzetten van geur in de ondersteuning van mensen met een beperking.

De prijs voor deze dag bedraagt:
Tandartsen/Artsen/Tandprothetici EUR 500,-
Mondhygiënisten: EUR 395,-
Assistenten: EUR 250,-

Geef bij het boeken uw functie op zodat wij op de juiste manier kunnen facturen.
Cursus is vol, daarom is aanmelden niet meer mogelijk!

Details van cursus


Cursus details

Cursus
Cursus TG: Totale en Ondersteunde Communicatie (TOC)
Labels
Plaatsen vrij
0
Prijs
€500.00 p/p ex. BTW
Duur
1 Dagdelen
Locatie
Startdatum
donderdag 01 januari 1970